Tidigare idag (20211026) publicerade vi ett pressmeddelande om att vi fördubblat vår omsättning.

Oroa dig inte om du inte såg det. Sånt är livet. Det är mycket viktigt och intressant för RepresentEdTech och för oss som individer, men vi förstår om det är mindre så för andra. Vårt första handelsår – som faktiskt var längre än ett år som det pågick från augusti 2019 till december 2020 – var vad vi tyckte var ett bra år – och det var det. Att ha fördubblat vår omsättning på tio månader är en milstolpe.

Hur kom vi så här långt? Enkel... och så mycket komplicerat. Vi samarbetade med rätt företag – stort utrop till Turnitin, MyKnowledgeMap, UNICAM, Brickfield, Intelliboard, VerifyEd och D2L. Vi valde dessa företag för att vi ville representera de allra bästa systemen.

Det var dock mer än att bara sälja licenser. Vi tror på produkterna. Detta gör det mycket lättare att sälja licenser vidare. Om du någonsin har stått framför någon på en konferens och förklarat varför de ska köpa en licens, vet du vikten av att veta att det du erbjuder är bra, lämpligt för kunden och kommer att stå tidens test. Detta är vad alla våra produkter är. Det är mer än att bara sälja licenser. Det är att veta att produkterna kommer att ge excellens till våra kunder.

Några saker till: vi kunde inte ha gjort det utan att stödja varandra. Vi är en liten byrå och ett bra team. Vi valde också rätt system för att stödja företaget, vilket innebär att vi effektiviserade processer för att frigöra tid att spendera på att stödja våra kunder. Jag tror att det har lönat sig!

James Bennett, VD