Tidligere i dag (20211026) publiserte vi en pressemelding om at vi hadde doblet omsetningen vår.

Ikke bekymre deg hvis du ikke så den. Sånn er livet. Det er veldig viktig og interessant for RepresentEdTech og for oss som enkeltpersoner, men vi forstår om det er mindre for andre. Vårt første handelsår – som faktisk var lengre enn ett år siden det gikk fra august 2019 til desember 2020 – var det vi trodde var et flott år – og det var det. Å ha doblet omsetningen vår på ti måneder er en helvetes milepæl.

Hvordan kom vi så langt? Enkelt...og så veldig komplisert. Vi samarbeidet med de riktige selskapene – stor hyllest til Turnitin, MyKnowledgeMap, UNICAM, Brickfield, Intelliboard, VerifyEd og D2L. Vi valgte disse selskapene fordi vi ønsket å representere de aller beste systemene.

Det var imidlertid mer enn bare videresalg av lisenser. Vi tror på produktene. Dette gjør det mye enklere å videreselge lisenser. Hvis du noen gang har stått foran noen på en konferanse og forklart hvorfor de bør kjøpe en lisens, vet du viktigheten av å vite at det du tilbyr er bra, passer for kunden og tåler tidens tann. Dette er hva alle våre produkter er. Det er mer enn bare videresalg av lisenser. Det er å vite at produktene vil bringe fortreffelighet til våre kunder.

Et par ting til: vi kunne ikke ha gjort det uten å støtte hverandre. Vi er et lite byrå og et godt team. Vi valgte også de riktige systemene for å støtte selskapet, noe som betyr at vi strømlinjeformet prosesser for å frigjøre tid til å støtte kundene våre. Jeg tror det har lønnet seg!

James Bennett, administrerende direktør