Aiemmin tänään (20211026) julkaisimme lehdistötiedotteen, jonka mukaan olimme kaksinkertaistaneet liikevaihtomme.

Älä huoli, jos et nähnyt sitä. Sellaista elämä on. Se on erittäin tärkeää ja mielenkiintoista RepresentEdTechille ja meille yksilöinä, mutta ymmärrämme, jos se on vähemmän muille. Ensimmäinen kaupankäyntivuotemme – joka oli itse asiassa pidempi kuin vuosi elokuusta 2019 joulukuuhun 2020 – oli mielestämme hieno vuosi – ja se oli. Liikevaihdon kaksinkertaistaminen kymmenessä kuukaudessa on helvetinmoinen virstanpylväs.

Miten pääsimme näin pitkälle? Yksinkertainen... Ja niin monimutkaista. Teimme yhteistyötä oikeistoyritysten kanssa – iso huuto Turnitinille, MyKnowledgeMapille, UNICAMille, Brickfieldille, Intelliboardille, VerifyEdille ja D2L:lle. Valitsimme nämä yritykset, koska halusimme edustaa parhaita järjestelmiä.

Kyse oli kuitenkin muutakin kuin lisenssien jälleenmyynnistä. Uskomme tuotteisiin. Tämä helpottaa lisenssien jälleenmyyntiä. Jos olet joskus seissyt jonkun edessä konferenssissa ja selittänyt, miksi hänen pitäisi ostaa lisenssi, tiedät, että on tärkeää tietää, että tarjoamasi on hyvää, asiakkaalle sopivaa ja kestää ajan testin. Tätä kaikki tuotteemme ovat. Kyse on muutakin kuin lisenssien jälleenmyynnistä. Se tietää, että tuotteet tuovat huippuosaamista asiakkaillemme.

Vielä muutama asia: emme olisi voineet tehdä sitä tukematta toisiamme. Olemme pieni toimisto ja hyvä tiimi. Valitsimme myös oikeat järjestelmät tukemaan yritystä, mikä tarkoittaa, että virtaviivaistimme prosesseja vapauttaaksemme aikaa asiakkaiden tukemiseen. Luulen, että se on tuottanut tulosta!

James Bennett, toimitusjohtaja