Tidligere i dag (20211026) offentliggjorde vi en pressemeddelelse om, at vi havde fordoblet vores omsætning.

Bare rolig, hvis du ikke så det. Sådan er livet. Det er meget vigtigt og interessant for RepresentEdTech og for os som enkeltpersoner, men vi forstår, hvis det er mindre for andre. Vores første handelsår – som faktisk var længere end et år, da den løb fra august 2019 til december 2020 – var det, vi syntes var et godt år – og det var det. At have fordoblet vores omsætning på ti måneder er noget af en milepæl.

Hvordan er vi sen til det? Simpel... og så meget kompliceret. Vi samarbejdede med de rigtige virksomheder - stort råb til Turnitin, MyKnowledgeMap, UNICAM, Brickfield, Intelliboard, VerifyEd og D2L. Vi valgte disse virksomheder, fordi vi ønskede at repræsentere de allerbedste systemer.

Det var dog mere end blot videresalg af licenser. Vi tror på produkterne. Dette gør det meget lettere at videresælge licenser. Hvis du nogensinde har stået foran nogen på en konference og forklaret, hvorfor de skal købe en licens, du kender vigtigheden af at vide, at det, du tilbyder, er godt, egnet til kunden og vil stå sin prøve. Dette er, hvad alle vores produkter er. Det er mere end blot videresalg af licenser. Det er vel vidende, at produkterne vil bringe ekspertise til vores kunder.

Et par ting mere: Vi kunne ikke have gjort det uden at støtte hinanden. Vi er et lille bureau og et godt team. Vi valgte også de rigtige systemer til at støtte virksomheden, hvilket betyder, at vi strømlinede processer for at frigøre tid til at blive brugt på at støtte vores kunder. Jeg tror, det har båret ud!

James Bennett, administrerende direktør